Автосервизи „Амарант“ в гр.София

Amarant service
Изборът на автосервиз из между стотиците автосервизи в София е винаги нелека задача. Но веднъж попаднете ли на нашия сервиз, ще забравите за останалите автосервизи в София. Ако четете тази страница, значи Вие сте на правилното място и сте елиминирали голяма част от множеството автосервизи в София. Защо? Защото при нас ще получите качество, персонално внимание и изпълнение в срок. С услугите на нашите автосервизи в София ще изпитате истинско удовлетворение от доверието, което сте ни гласували.
Автосервизи в София Амарант разполагат с необходимото оборудване, знания и умения, за да извършат желаната от Вас услуга. Ние работим в срок и Ви даваме гаранция за извършените от нас услуги. Верига автосервизи „Амарант“ София се основава през 2008 година. От тогава досега всеки ден приемаме и предаваме автомобили на техните собственици, които избират нас отново и отново при настъпила нужда. Характерното за автосервизи „Амарант“ е, че те са доверени сервизи на редица застрахователни компании. Първият застраховател, с който нашите автосервизи в София сключват договор, е ДЗИ. Виждайки ползите за бизнеса и клиентите, ние решихме да разширим своето портфолио и днес имаме партньорство с над 10 застрахователни компании. Разгледайте добре нашият списък със застрахователи, защото вероятността Вашият да е сред тях е голяма: • Алианц; • Армеец; • Уника; • Бул Инс; • Олимпик; • Лев Инс; • Булстрад Виена Иншурънс Груп; • ОЗК Застраховане АД.
Нашите автосервизи в София имат изключително удобни локации и работно време. Това ни дава възможност за по-голям капацитет за обслужване на клиенти. Можете да ни намерите на следните адреси:

тел. :
+ 359 893 252 020
+359 896 446 823
+359 893 554 343
e-mail: sofia@amarantservice.bg
Работно време: от Понеделник до Петък от 08:30 до 17:30 часа­ Приемно време за автомобили от Понеделник до Петък от 08:30 до 17:00 часа

Ако София не е Вашият предпочитан град, за още повече удобство автосервиз „Амарант“ притежава бази и извън София – можете да ни намерите в Плевен, Пловдив и Бургас. Просто ни се обадете и запишете своя час!

При посещението на наш автосервиз, не забравяйте да минете през приемчика! Той ще приеме Вашия автомобил и ще го придвижи към нашия автосервиз, където ще се извърши първоначална диагностика и тестване на автомобила. Нашият приемчик ще бъде връзката между Вашето спокойствие и нашите услуги.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!