Автотенекеджийски услуги

Amarant service

Възстановяваме тежко катастрофирали автомобили с прецизно изтегляне на стенд-дозер до постигане на точните заводски размери с подмяна на цели панели, рогове, тавани, греди, престилки и други елементи като работим, както с нови така и с части втора употреба – по ваше желание.
Изчукването на  калници, врати, капаци и др. детайли и части по купето на автомобила е от професионален автотенекеджия, като разполагаме със спотер и обратен чук за изправяне на затворени детаили, като прагове, колони и греди – без да се налага рязане и последващо заваряване на детайла.
Автосервизът ни разполага с условия за разпъване, изтегляне, ремонт и възстановяване на ударени и усукани шасита на автомобили и джипове.
Изтегляне с хидравлична технология без да се нагряват и режат деформираните детайли и части по автомобила когато това е възможно.
Извършваме разглобяване, оборудване, преоборудване и подмяна на нови и добре запазени втора употреба детайли и части.
Заваряване и лепене на брони, фарове, стопове, решетки и др. пластмасови части по автомобила.
Оборудвани сме с два стенда за разпъване на автомобили, осигуряваме и бояджийски услуги с камера и разполагаме с пътна помощ за транспортирането на катастрофиралия автомобил при необходимост.
През годините на работа, постоянно се модернизираме и оборудваме с най-новите технически средства и нови технологии, като автотенекеджийте ни имат сертификати и съответно изкарани курсове за работа със всичките нововъведения.
Автосервизът е оборудван със специален стенд за разпъване, изтегляне и ремонт на тежко катастрофирали автомобили и джипове, като големия ни плюс е опита натрупан през годините при всякакви тежки и леки ремонти, което винаги помага за по-бързи ремонти  и съответно по-ниски цени за ремонт.

Във сервизът правим точно и прецизно измерване на геометрията на автомобила по данни от последните аутодати.

Автосервизът ни издава необходимите документи, валидни за застрахователно обезщетение при щети и повреди на автомобила.