Козметиране, полиране и лакиране на фарове

Amarant service

Защо е необходимо Полиране на Фарове и какво повече ни дава то?

Единственият НЕДОСТАТЪК на тези  фарове е, че с течение на времето от Ултравиолетовите лъчи и Безконтактното измиване на автомобилите те се захабяват и помътняват. Освен това, поликарбонатните фарове лесно се нараняват от камъчета и това също нарушава визията им и респективно визията на целият автомобил.
Всички тези щети и лоши атмосферни условия водят  до  НАМАЛЯВАНЕ на светлинният поток до 50%.От ултра виолетовите лъчи на слънцето пластмасовите елементи в автомобила се състаряват. Тъмният прегорял слой на пластмасата поглъща по-голямата част от светлината и разсейва светлинният поток. Това води до намаляване интензитета на светлината . В резултат на всичко това, пътното платно , тротоара и канавката пред вас няма да са осветени достатъчно добре и ще се намали видимостта ви. А видимостта е от особено важно значение за Безопасното шофиране. След полиране на фарове при нас вие ще получите:
траен ефект в пъти по качествен.
дълготраен блясък
по-добра видимост на пътя
Почти всички вече Полират Фарове, но само ние ги Полираме и след това Лакираме и защитаваме със специален Препарат за защита от Ултравиолетовите лъчи и ги изпичаме. Това удължава живота им в пъти повече от традиционното полиране. За по-добра и качествена обработка на фаровете преди лакиране използваме най-доброто в сферата на шлайфането, машини и шкурки от Mirka  №1 в тази индустрия! Вместо да харчите Пари за нови Скъпи Фарове заповядайте при нас. След шлайфането и полирането ,обезмасляваме и пръскаме специален за поликарбонатните фарове грунд , който е свръзката на фара с лака така , че той да не се отлепи след време. За да ви предоставим перфектното качество и да няма прах, обработваме фара с пистолет който наелектризира фара и „гони“ прашинките да не полепнат по него , това е необходимо за перфектното качество.