Услуги по цялостно боядисване в сервиз "Амарант-2003" ЕООД

Amarant service

Чувствате, че вече е време за цялостно боядисване на Вашата кола? Е, ние разполагаме с всичко необходимо, за да извършим професионално цялостно боядисване на кола и то на добра цена.

Не съществува собственик на кола, който да не иска най-доброто за своята „рожбичка“. Често обаче е необходимо да се правят компромиси – с цена или качество. А понякога и с двете. Бъдете наясно, че едно цялостно боядисване на кола не е играчка.


Често по форумите гордите притежатели на коли търсят евтини решения за цялостно боядисване на кола. Започват да валят въпроси от рода на: Какви са стъпките за подготовка при цялостно боядисване на кола? Какво ми е нужно за цялостно боядисване на кола? Колко ще ми струва, ако сам реша да извърша цялостно боядисване на кола?

Ако за отделен елемент, оплескването на процеса по боядисване на кола не е кой знае какво. То така не стоят нещата при едно цялостно боядисване на кола. Ако никога не сте се обучавали в боядисване на кола, нито пък имате опит с цялостно боядисване на кола – по-добре се доверете на опитните специалисти.

Истината е, че ако решите сами да направите цялостно боядисване на своята кола и не успеете от първия път, ще стигнете до следните положения:

– Съсипващо разочарование, поради недостигнатите очаквания за справяне с едно цялостно боядисване на кола.
– Двойно по-големи разходи за последващо цялостно боядисване на кола, тъй като след този неуспешен опит ще трябва да заведете колата при специалисти за цялостно боядисване на кола – а там няма да Ви подарят услугите си.
– Безсънни нощи от притеснения за всякакъв вид проблеми, свързани с прословутото цялостно боядисване на кола.

Защо споделяме с Вас всичко това?

Бихте си помислили, че стратегията ни просто е да Ви „прилъжем“ и да Ви вземем парите.
Истината е, че за всеки труд си има специалисти и е напълно човешко да не можете сами да извършите професионално цялостно боядисване на кола. Ние много добре знаем, че държите на своя автомобил и желаете само най-доброто за него. Ние сме на същата вълна.

Именно затова нашите специалисти са тренирани конкретно в извършването на отлично цялостно боядисване на кола. Разбира се, тук не става въпрос за свръхчовешки умения или магии.

За да бъде едно цялостно боядисване на кола професионално, то трябва да е придружено от оборудване с най-висок клас, за да се избегне максимално човешката грешка и несъвършенствата от всякакъв тип при процеса на всякакъв тип боядисване на кола.

Избирайки професионалното цялостно боядисване на кола или детайлно боядисване на кола, Вие инвестирате в:

• Своите нерви. Пазете ги. Ще са Ви нужни за по-важни житейски проблеми от едно цялостно боядисване на кола.
• Качество – ще получите услуга, извършена от специалисти по цялостно боядисване на кола с дългогодишен опит.
• Време – докато бояджиите си вършат работата по цялостно боядисване на кола, Вие можете да се захванете с ангажиментите, които отлагате отдавна или да си припомните радостта от движението, когато нямате кола.

Не изпадайте в депресия – много скоро процесът на цялостно боядисване на кола ще приключи и Вие ще си вземете колата. А тя ще изглежда точно така, както сте си я представяли – съвършена!

Струва ли си да дадете автомобила си на автосервиз за цялостно боядисване на кола? – Определено да!
Нека Ви споделим и защо.

Автосервиз „Амарант-2003“ ЕООД извършва цялостно боядисване на кола посредством опита и знанията на доказани специалисти – бояджии. Едно цялостно боядисване на кола не е просто занаят или услуга. Това е цяло изкуство. Всичко от процеса на боядисване на кола трябва да бъде изпипано.

Цялостното боядисване на кола съчетава в себе си опит, знания, умения, материали, техники, оборудване и… щипка въображение. Казват, че ние привличаме това, което си представяме. Е, нашите професионални бояджии не се задоволяват с нищо друго освен перфектно изпълнение на цялостно боядисване на кола. Бъдете сигурни, че автомобилът Ви е в добри ръце.

Цялостното боядисване на кола съчетава в себе си опит, знания, умения, материали, техники, оборудване и… щипка въображение. Казват, че ние привличаме това, което си представяме. Е, нашите професионални бояджии не се задоволяват с нищо друго освен перфектно изпълнение на цялостно боядисване на кола. Бъдете сигурни, че автомобилът Ви е в добри ръце.

В процеса на цялостно боядисване на кола се използват висококачествени материали, които щадят околната среда. Те са на водна основа и имат гарантиран произход и качество. Ние не само ще боядисаме колата Ви професионално по последни технологии, но и ще се погрижим да бъдем еко – в услуга на околната среда.
Знаете ли, че днес е възможно да се определи точния цвят на Вашия автомобил преди същинското цялостно боядисване на кола?

Нашият автосервиз разполага с компютърни системи, които без грешка диагностицират цвета на автомобила Ви и установяват кой е най-подходящият цвят за него. По този начин Вие сте сигурни, че няма да има по-тъмни или по-светли нюанси по автомобила Ви след боядисване на кола и че цветът на автомобила Ви ще е същият, с който сте свикнали досега!

А ако желаете да смените цвета на автомобила си чрез нашата услуга за цялостно боядисване на кола – пак сте добре дошли. Ние ще превърнем Вашите идеи и фантазии в реалност.

Във всеки свой автосервиз „Амарант-2003“ ЕООД, ние разполагаме с по две бояджийски камери, като това ни дава възможност да работим по-бързо и в полза на клиента, когато имаме много поръчки за цялостно боядисване на кола. Вероятността да Ви „мотаем“ с думите: „Елате утре.“ на практика не съществува. Това, което можете да очаквате от нас е коректност – ние заявяваме кога ще е готова Вашата кола и си спазваме обещанието.
Всеки един автосервиз на „Амарант“ извършва услугата по цялостно боядисване на кола посредством бояджийски камери.


Не е тайна, че най-важният процес от всяко боядисване на кола е подготовката. Затова нашите специалисти ще се погрижат да подготвят колата Ви по професионален начин така, че стъпката боядисване на кола да е просто черешката на тортата. Ако не сте способни сами да измиете, изшлайфате, изшкурите, филирате или грундирате своята кола… по-добре спестете средства и ги инвестирайте в едно наистина качествено цялостно боядисване на кола с добра цена.

Предимствата при боядисване на кола и изпичането на боята в камера са много. На първо място, всяка боя разполага с определени технически характеристики за нанасяне и за температурата, на която трябва да съхне при боядисване на кола. За да се получи най-добрият възможен ефект от едно боядисване на кола, тези технически характеристики трябва да се спазят. Камерите разполагат с настройки за регулация на температурата. Това дава възможност на специалистите да регулират процеса на боядисване на кола и изпичане на боята.

На следващо място, изпичането в камера е безпрахово. Ако оставите колата си да съхне на открито, а дори и в закрито помещение, боята ще се окаже жертва на замърсения въздух и по нея ще полепнат частици прах. Това неприятно стечение на обстоятелствата предполага допълнителни обработки, които биха били излишни, ако се използва камера за боядисване на кола. Никой не иска това неудобство особено ако е инвестирал в цялостно боядисване на кола.

Нашият автосервиз разполага с компютърни системи, които без грешка диагностицират цвета на автомобила Ви и установяват кой е най-подходящият цвят за него. По този начин Вие сте сигурни, че няма да има по-тъмни или по-светли нюанси по автомобила Ви след боядисване на кола и че цветът на автомобила Ви ще е същият, с който сте свикнали досега!

Не всеки се нуждае от цялостно боядисване на кола. Леки драскотини и несъвършенства могат да бъдат отстранени с помощта на пастиране и полиране. Пастирането е процес, при който се отнема част от лака, за да се премахнат натрупаните прахови частици, или така наречената „мръсотия“, както и да се отстранят леки драскотини по колата.

Ако Вашата кола е силно надрана, пастирането няма да Ви помогне. При такива случаи се прибягва към боядисване на неин детайл или цялостно боядисване на кола.
Можете да прибегнете до цялостно боядисване на кола и ако сте решили да смените цвета на колата си или ако сте забелязали, че той е силно похабен.

Освен цялостно боядисване на кола, в нашите сервизи предлагаме и боядисване на детайли на кола. Такива са например врати, таван, джанти, капаци, калници, брони.

За разлика от цялостното боядисване на кола, боядисване на детайл е услуга, от която лесно можете да останете разочаровани. Но не и при нас!

Нашите компютърни системи ще ни помогнат да улучим точния цвят на всички останали елементи по външното купе на колата. Така няма вариант да се възмущавате на различните нюанси по колата Ви. Ще получите колата си така, както сте си я пожелали – без разлики в цвета, благодарение на професионалното ни боядисване на кола.

Автосервиз „Амарант-2003“ ЕООД е доверен сервиз на редица застрахователни компании, като сред тях са: ДЗИ, Армеец, Алианц, Бул Инс, Лев Инс, Булстрад Виена Иншурънс, Дженерали, Олимпик, ОЗК, Уника. Ние имаме дългогодишен опит в работата с отремонтиране на щети и в партньорството с лидерите на в сферата на застраховането.

Ако разполагате с застраховка Каско, можете да поискате от застрахователя си възлагателно писмо за нашия сервиз и така да покриете разходите си по цялостно боядисване на кола. По този начин Вие получавате професионално цялостно боядисване на кола на най-добрата възможна цена. За Вас услугата де факто се явява безплатна. Наше задължение е да потърсим възнаграждението, което сме договорили със застрахователя при извършване на услуга по цялостно боядисване на кола.

Ако обаче желаете доброволно да отремонтирате щетите по колата си без възлагателно писмо и се нуждаете от услугата ни за цялостно боядисване на кола, ние можем да Ви предложим допълнителни преференции.
ВАЖНО: Тези допълнителни преференции за приоритетни за клиентите, с които сме сключили договори за корпоративно обслужване.

При нужда от цялостно боядисване на кола на добри цени, можете да ни намерите в София, Плевен, Пловдив, Варна и Бургас.

Автосервизите ни в София са два – съответно на ул.Житница 44 и ул.Михаил Тенев 15 /зад The Mall/. Работното ни време е удобно (8:30 – 17:30 ч.) за всеки работещ човек, което предоставя гъвкавост в записванията за нашите услуги.
Всеки ден нашите специалисти предават десетки отремонтирани автомобили на своите собственици в изряден вид – поправени и почистени отвътре и отвън.

Станете един от нашите доволни клиенти!

Запазете си час за цялостно боядисване на кола или боядисване на детайл и се уверете в силата на професионализма!

Ние очакваме Вашата заявка за едно наистина добро боядисване на кола на достъпна цена!