Автосервиз „Амарант“ – доверен сервиз на застрахователните компании

Amarant service
ДЗИ е застрахователното дружество с най-богатия опит и най-дългата история на българския застрахователен пазар. ЗАД ДЗИ ОЗ е носител на най-високото отличие в застрахователния бранш за последните пет години – Застраховател на годината в Общо застраховане.
Мотото на ЗАД АРМЕЕЦ е, че всеки проблем си има решение. За застрахователната компания моралът е задължителен, а ценностите, на които заляга дейността ѝ са:
Честност.
Почтеност.
Компетентност.
Професионализъм.
Ефективност.
Иновативност.
Бул Инс е българска застрахователна компания, чийто основен приоритет е клиентът. Тя придобива права на лицензиран застраховател през 1998 година и досега се доказва като доверен и сигурен партньор с модерна визия за бъдещето на застрахователните услуги и продукти.

ЗАД УНИКА България е част от международната застрахователна група Уника Иншурънс Груп. Дейността на дружеството има повече от 200-годишна история и е верен партньор на повече от 10 милиона клиенти в 18 европейски страни. В България Уника има 24-годишен опит. Тя бързо се утвърждава като гъвкав, иновативен и адаптивен застраховател.

ЗАД АЛИАНЦ е първото застрахователно дружество на българския пазар. В момента ЗАД АЛИАНЦ е една от водещите застрахователни компании в страната.

Амарант сервиз е доверен сервиз на един от лидерите на българския пазар по автомобилно застраховане. Дружеството притежава най-големите застрахователни резерви, които съответстват на всички законови изисквания. Това прави дружеството едно от най-стабилните на българския пазар.

ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП е застрахователно дружество, което е специализирано във всички застрахователни и презастрахователни дейности. Основано е през 1961 година, а днес е част от престижни международни застрахователни организации, сред които Международния съюз за морско застраховане и Международния съюз на авиационните застрахователи.

ЗАД ДЖЕНЕРАЛИ вече 23 години е ключов играч на застрахователната сцена. Това е първата в страната компания, която предлага онлайн информация за статуса на щетата, която е заявена от клиента. Днес Дженерали се слави с удобна онлайн система, гъвкави услуги и пакети, изгражда доверие.

ОЗК ЗАСТРАХОВАНЕ АД е утвърден лидер в застраховането на публично-държавна и общинска собственост. Днес нейни клиенти са главно органи на централната и местната власт, ВУЗ-ове, големи корпоративни клиенти, както и представители на малкия и средния бинес.

За автосервиз Амарант е чест да бъде част от мрежата доверени сервизи на водещите застрахователни компании в България!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!